Referat: Ekenässjöns IF - Bäckseda IF vit

Då har även grupp A och D haft seriepremiär.
Killarna åkte ut denna kalla majfredag, för match på en något ojämn och väldigt stor 7- mannaplan i Ekenässjön.
Till en början undrade vi vid sidan, om biffarna ställt ut skorna och satt kvar i omklädningsrummet.
Ekenäs tilläts göra både 1,2 och 3-0 i första perioden. Ingen hos bortalaget gick att känna igen.
Så när domaren blåste efter första 20 fick vi lite välbehövlig vila och Ekenäs hade en välförtjänt 3-0 ledning.
Vi pratade i paus om vikten att jobba för kompisen och komma närmare sin motståndare i försvarsarbetet. Är man trött kommer man och byter.
I andra kom Biffarna upp i plan och målen började även trilla in. Och strax hade vi utjämnat!
När vi fått in 4-3 var glädjen åter tillbaka hos våra vinnarskallar.
Ekenäs tilläts inte göra fler mål, trotts en hel del fina hörnor.
Bäckseda hade både ribbskott och stolpskott som hindrade att utöka ledningen. Slut, 3-4!
En härlig kämpamatch, där en del killar kämpar på trotts ont i både fötter och ben.
Nu är äntligen säsongen 2019 igång! Forza Bäckseda??